Voor teams

Voor teams

Proeverijen

Met onze proeverij brengen we mensen samen, voeren we het juiste gesprek en maken we op een bepaald thema nader kennis met elkaar, als mens, team of organisatie. En dat alles doen we natuurlijk in een passende atmosfeer onder leiding van professionele begeleiders en met gebruik van bewezen instrumenten. De verzorging is vanzelfsprekend dik in orde want we maken het onze gasten graag naar de zin. Om de dag in stijl af te sluiten zult u onder de bezielende leiding van chef kok Jacques Spijkers een fantastisch Tapas-buffet bereiden.

KoersKaart ook voor teams

Zijn jullie goed bezig? Halen jullie het maximale uit jullie organisatie? Reflecteer met onze KoersKaart op maat! Je gaat met een specifiek thema in dialoog met de gehele organisatie in dialoog. De KoersKaart co-creëer je zelf met een multidisciplinair team uit de organisatie. Uit de gesprekken die met behulp van de KoersKaart worden gevoerd, komen veel handvatten om de organisatie verder te verbeteren. Voor het management van jouw organisatie dé informatie om beleid en randvoorwaarden voor verbetering te ontwikkelen. En voor jou zelf dé energie en ideeën om een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van het team, de organisatie of je zelf als medewerker. Voor meer informatie over de kansen die een KoersKaart biedt kun je met ons contact opnemen. We helpen je graag!

Teamcoaching

Benjegoedbezig? Als lid van een team? Als leidinggevende van een team? Als ondersteuner van een team? Presteert het team optimaal? Waar wil het team zich naartoe ontwikkelen? En…hoe werken jullie samen met andere teams? Hoe lopen de gesprekken en het werkoverleg? Werken jullie vanuit vertrouwen en kunnen jullie een pittig gesprek voeren? Wij verzorgen graag een vrijblijvend gesprek met jouw team. Mogelijk is de teammonitor de aanleiding om met een teamcoach aan de slag te gaan. Het is fijn om in een goed team te werken. Maak daar werk van!

Teammonitor

Benjegoedbezig met je team? Doe ik de juiste dingen? Haal ik het maximale rendement uit mijzelf voor mijn team? De teammonitor is een scan op basis van de bouwstenen vertrouwen, conflictvaardigheid, betrokkenheid, verantwoordelijkheid en resultaatgerichtheid. Deze bouwstenen vormen het fundament voor een gezond en resultaatgericht team. De teammonitor helpt jullie om inzicht te krijgen in de balans tussen de diverse bouwstenen. Aan de hand van een eerste vragenset schetsen we een beeld van het team en komen de uitdagingen in beeld. Op basis van deze uitdagingen gaan we graag in gesprek om de visie van Benjegoedbezig op teamontwikkeling met je te delen.

Inspiratiesessies

Benjegoedbezig? Zijn de visie en de (kern)waarden van de organisatie uitdagend, inspirerend, gedragen en helder? Weet en voelt iedereen de betekenis? Is het duidelijk wat er verwacht wordt? En hebben de medewerkers zich daarover uitgesproken? Veel onderwerpen zijn vlug uitgesproken maar….. waar gaat het nu (echt) over? Maak van containerbegrippen levendige beelden. Ga er even tussenuit met z’n allen en laat je inspireren met en door elkaar. Graag ontwerpen wij voor jullie organisatie een inspiratiedag op een prachtige locatie. Met ervaren begeleiders, relevante sprekers en leuke interventies. Neem maar eens contact op. Het kan het begin zijn van een prachtige inspiratiedag die een onuitwisbare indruk zal achterlaten.

Themadagen

Benjegoedbezig? Veel onderwerpen zijn vlug uitgesproken maar…waar gaat het nu echt over. Maak van containerbegrippen zoals samenwerken, eerlijkheid, de klant, wie zijn wij, het waarom, onze droom, stress, duurzame inzetbaarheid levendige beelden. Ga ertussenuit met z’n allen en laat je inspireren met en door elkaar. Graag ontwerpen wij voor jullie organisatie een themadag op een prachtige locatie. Met ervaren begeleiders, relevante sprekers en leuke interventies. Neem maar eens contact op. Het kan het begin zijn van een themadag die een onuitwisbare indruk achterlaat.

Koken met inhoud

Zijn jullie goed bezig? Halen jullie het maximale uit jullie team? Om dat te ontdekken en te beleven kan je team beschikken over een prachtige kookstudio en trainingsruimte. Samen aan een mooi menu werken en met en voor elkaar koken. Onder begeleiding van chef-kok en kookcoach Jacques Spijkers werk je optimaal aan teambuilding en teamontwikkeling. De keukenprocessen en het koken zijn prachtige middelen om te ervaren wat samenwerken is en kan zijn. De professionele keuken biedt allerlei aanknopingspunten en parallellen met je werk en team. De afstand tussen team en klant is er erg kort. Communicatie is er direct en ‘to the point’. Processen zijn er LEAN en vinden hun bron in klantwaarde. Koken met inhoud is een unieke wijze van teamcoaching en je team zal er van smullen.