voororganisaties

Voor organisaties

Benjegoedbezig? En met jouw organisatie? Probeer die vraag eens te beantwoorden. En wat denk je dat de medewerkers antwoorden? Zijn jullie daarover in gesprek? Weet iedereen waar de organisatie voor staat? Is iedereen betrokken bij en verbonden aan de visie van de organisatie? Of…wil je binnen de organisatie eens een belangrijk thema aansnijden en dat samen goed uitdiepen? Zorg dat iedereen zich kan uitspreken. Benjegoedbezig vormt de start, de route en de bestemming. Maak samen het script en zoek samen de weg van acteur èn regisseur. 

Wij zijn mensen met een missie. Wij willen de dialoog terugbrengen in organisaties en in de maatschappij. Op deze pagina tonen wij een overzicht van onze ideeën, inspiratie en diensten. Graag maken wij voor jouw organisatie een plan op maat. 

KoersKaart

Zijn jullie goed bezig? Halen jullie het maximale uit jullie organisatie? Reflecteer met een KoersKaart op maat! Je gaat met een specifiek thema in dialoog met de gehele organisatie. De KoersKaart co-creëer je zelf met een multidisciplinair team uit de organisatie. Uit de gesprekken die met behulp van de KoersKaart worden gevoerd, komen veel handvatten om de organisatie verder te verbeteren. Voor het management van jouw organisatie dé informatie om beleid en randvoorwaarden voor verbetering te ontwikkelen. En voor jou zelf dé energie en ideeën om een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van het team, de organisatie of jezelf als medewerker. Voor meer informatie over de kansen die onze KoersKaart biedt: neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Visie is de kunst om het onzichtbare te zien. Vervolgens is het zwoegen en ploeteren om het onzichtbare te verbeelden én om die visie te verkopen.

Eric Koenen

Organisatiemonitor

Ben ik goed bezig met mijn organisatie? Doe ik de juiste dingen? Haal ik het maximale rendement uit mijn organisatie? De organisatiemonitor helpt jou om dat inzicht te krijgen. Aan de hand van een vragenset schetst de monitor een beeld van de organisatie en komen de eerste uitdagingen in beeld. Over deze uitdagingen gaan we graag in gesprek om de visie van Benjegoedbezig op organisatieontwikkeling met je te delen.

'Ga op avontuur met je team naar een kookeiland…'

Zijn we goed bezig? En hoe blijven we goed bezig? Vragen die je als team of als organisatie kunt stellen. Of het nu organisatiebreed is of op een specifiek thema, we helpen je graag een mooi programma samen te stellen met onze creatieve professionals die je uitdagen en helpen de grenzen te verleggen. We creëren een omgeving waarin je met je collega's jullie uitdagingen ontdekken of herformuleren. Zo komen jullie samen tot oplossingen. Je gaat altijd weg met energie, positiviteit en concrete acties. Zowel op individueel niveau als op teamniveau. Ook verzorgen wij graag het vervolg: individuele training en coaching, teamtraining of -coaching of projectmanagement, in alle gevallen bieden wij ondersteuning. Goed om te weten: onze externe sessies houden wij in een kookstudio. Met chef-kok / kookcoach Jacques Spijkers in onze gelederen zijn alle ingrediënten voor een geslaagde maar ook lekkere heisessie in huis.