Voor jezelf

Voor jezelf

Ben je ook geraakt en geroerd door de vraag ‘Ben je goed bezig’? Verwonderd door de impact van de vraag? En wil je er een goed gesprek over voeren? Wat raakt jou door deze vraag aan jezelf te stellen? Waar zou je aan willen werken? Wordt er een verlangen wakker gemaakt? Op deze pagina worden mogelijkheden geboden om een goed gesprek aan te gaan. 

Kookcoaching

Koken met chef-kok Jacques Spijkers die ook een ervaren kookcoach is. Kook met hem een mooi gerecht in een prachtige keuken en heb een goed gesprek over jouw ontwikkelvraag. Een unieke vorm van coaching die naast effectief ook nog lekker is.

Kunstcoaching

Kijk met een kunstkenner naar kunst en ervaar een bijzondere manier van kijken. Deze kunstkenner is ook een ervaren coach en voert graag een goed gesprek met jou over jouw ontwikkelvraag. Ook voor teams!

Filmcoaching

Kijk met een filmkenner naar filmfragmenten en ervaar een bijzondere manier van kijken. Deze filmkenner is ook een ervaren coach en voert graag een goed gesprek met jou over jouw ontwikkelvraag. Ook voor teams!

Proeverijen

Regelmatig organiseren we 'proeverijen' over een spraakmakend onderwerp. Je proeft dan van de kracht van de dialoog. Dit zijn open sessies, waarop je je kan inschrijven.